Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hogyan készíts versenyeket?

|

Szeretnél versenyt készíteni a GTA Online-ban, de toporogsz a küszöbön, tördeled a kezeid? Sebaj, majd a Rockstar segít.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online egy remek eszközzel lett megtámogatva, melynek hála rendezhetünk saját versenyeket földön, vízen, levegőben. Persze ahhoz, hogy egy ilyen esemény szórakoztató legyen, rengeteg dologra kell odafigyelni.

Bár az alkotó eszköz nem kimondottan bonyolult, mégis rengeteg apróság van benne, melyeket első ránézésre talán fel sem fedeznénk. Szerencsénkre a Rockstar nem hagyja, hogy ne használjuk ki a tool teljes potenciálját, így összerakott egy kis segédanyagot minden alkotó kedvű játékosnak. Adnak tippeket, hogy hova tegyük az ugratókat, a boostokat, fegyvereket, hogy hogyan és hova érdemes lerakni az ellenőrző pontokat.

A teljes leírást itt találjátok. Ha szeretnétek, hogy veletek együtt versenyezzünk, csatlakozzatok a GameStar Crew bandához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)