Hirdetés

Grand Theft Auto Online - sorozatgyilkos szedi áldozatait

|

Ha egy kisgyerek horrorfilmekbe illő éneklését hallod a GTA Online-ban, jobban teszed, ha felkötöd a nyúlcipőt.

Hirdetés

Egy játékos a Grand Theft Auto Online-ban az elmúlt néhány hónapot azzal töltötte, hogy felbukkant más virtuális bűnözők mögött Los Santos többjátékos világában. Először csak követte őket, amíg utol nem érte, és le nem döfte az áldozatot.

A játékosok semmit sem tehetnek, hiszen passzív módban teszi mindezt, és emiatt nem lőhetik le. Csak egy játékról van szó, és már mindenki tudja, hogy mire számíthat, ha meglátja MrKreepyKoalat de ettől még nem lesz kevésbé ijesztő a jelenléte. Hölgyeim és uraim, ez itt a trollkodás legnemesebb formája: vicces, kreatív, és senkinek sem esik valóban bántódása, és egyetlen gonosz megjegyzést sem intéz senkihez.

Reméljük, emberünk a GTA V next-gen változatában sem hagy fel tevékenységével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)