Hirdetés

Grand Theft Auto Online - autós amerikai foci a következő játékmód

|

A Grand Theft Auto Online ma új játékmóddal bővült: a Running Back mód az amerikai focit és a roncsderbit ötvözi, de labda nem kell hozzá.

Hirdetés

Reméljük, hogy a Grand Theft Auto V-höz egyszer azért mégiscsak jön majd egyjátékos DLC, de addig is nagyon jól elvagyunk a sorra érkező többjátékos módokkal és egyéb tartalmakkal.

Mától az új, Running Back nevű Adversary módot próbálhatjuk ki, ami mostantól örökre a GTA Online PC-s, PS4-es és Xbox One-os változatának része. Az alapötletet az amerikai foci adta: két négyfős csapat áll egymással szemben, egy támadó és egy védekező. A támadók közül hárman egy-egy BF Biftát vezetnek, egy valaki pedig egy Benefactor Pantót, míg a védekezők mindegyike Biftákban ül. A cél, hogy a Panto átjusson egy vonalon, míg az ellenfél feladata ennek megakadályozása, bármilyen módon. Egyelőre három helyszínen játszható, a Raton Canyon Bridge-en, a La Mesa Bridge-en és a Zancudo Tunnelben.

Ha kipróbáltátok, mindenképp számoljatok be élményeitekről, és írjátok meg azt is, hogy szerintetek mivel lehetne még feldobni a GTA Online-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)