Hirdetés

Grand Theft Auto Online - az új autóversenyben nemcsak a jó sofőrök érvényesülhetnek

|

A GTA Online-ban új verseny debütál a Southern San Andreas Super Sport Series részeként.

Hirdetés

Megérkezett a Grand Theft Auto Online legújabb versenye, a Target Assault Races játékmód.

Hirdetés

A versenyben két játékos irányít egy járművet - az egyikük a kormánynál, a másikuk pedig a gépfegyverrel próbál boldogulni az ellenfelek ellen. A fegyverekkel viszont nem a többi autót kell kiszedni, hanem az adott célpontok találatáért jár pluszpont. No és persze érdemes a hagyományos versenyen is az első helyre törekedni. A lövéseknél több pontot ér a kisebb célok kiszedése, illetve az, ha a tábla közepéhez minél közelebb találják el azt. A játékmódhoz érkezett egy trailer is, ezt alább nézhetitek meg.

A Target Assault Races hét egyedi pályával és egy új járművel, a Vapid Caracarával érkezik. A játékosok egész héten kétszeres RP-t szereznek a játékmód alatt, a Vapidot pedig meg is lehet vásárolni a Warstock Cache & Carrynél.

Április 9-ig egyébként több különböző Assault járművet és kiegészítőt lehet begyűjteni kedvezményes áron, a teljes lista az alábbi képen látható.

Az eheti Premium Race pedig a Lift Off játékmód, amiben Super kategóriában lehet indulni. A Time Trial pedig az Observatory futam a héten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)