Hirdetés

Grand Theft Auto Online - így csinálj játékmódot

|

A GTA Online content creator-ának bétája mától elérhető mindazok számára, akik valami extrával akarják feldobni az egyébként nem teljesen hibátlan, de fokozatosan javuló játékot.

Hirdetés

Az elmúlt pár nap rengeteg meglepetéssel halmozta el GTA 5 rajongókat. Arról már tegnap beszámoltunk, hogy jövőre számos DLC viszi majd tovább Trevorék történetét, valamint azt is megerősítette a Rockstar, hogy a tartalomszerkesztőt mától mindenki számára elérhetővé teszi. Arról már ne is beszéljünk, hogy a játékot VGX-en az év játékának választották.

A stúdió nyilatkozata szerint az eszköz nagyon hasonlít arra, amit ők maguk használtak az egyes versenyek és játékmódok implementálásához. A kreátor segítségével a következő dolgokat tudjuk majd mi magunk betenni a játékba :
• Deathmatch
• Team Deatmatch
• Race
• GTA Race
• Rally Race

A legkiemelkedőbb alkotások megkapják majd a "Rockstar Verified Jobs" , azaz Rockstar által elismert jelzőt, így osztják majd meg a nagyérdeművel. A Deatchmatch & Race Creator névre keresztelt modul egy ingyenes update keretein belül érkezik majd a játékosokhoz, fontos azonban, hogy a Social Club felhasználói fiókunkat összekapcsoljuk a Gamertagünkkel vagy Playstation esetén a Network ID-val, mert enélkül hoppon maradunk.

A Rockstar-nál eközben gőzerővel dolgoznak a kooperatív rablások kipofozásán, remélhetőleg ezekre sem kell már sokat várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)