Hirdetés

Grand Theft Auto Online - tavasszal jönnek a bankrablások

|

A Rockstar ismertette a közeljövőre vonatkozó, a GTA Online-nal kapcsolatos terveit, melyek között szerepel a Heist melók bevezetése is. Végre.

Hirdetés

A tavaly októberi start óta sokkal több dologgal üthetjük el az időt a GTA Online-ban. 

Jöttek már DLC-k, megjelent a Content Creator, és bár a Grand Theft Auto V első komolyabb letölthető csomagja még mindig nincs a láthatáron, a Grand Theft Auto Online tovább bővül. A Rockstar Newswire-ön megjelent új poszt szerint a következő hetekben, hónapokban ezekre a frissítésekre lehet számítani:

Capture Creator: A jövő héten megjelenő Capture Creatorrel a közösség mostantól egyedi Capture melókat is csinálhat Deathmatch-ek és versenyek mellett, melyekből egyébként már több mint 3,5 millió érhető el jelenleg. Természetesen a Capture Jobok is bekerülhetnek a Rockstar által kiemeltek közé, úgyhogy hajrá, legyetek kreatívak.

The High Life Update: Ez lesz a következő nagyobb tartalombővítő csomag. A legfontosabb, hogy új high-end lakásokat vásárolhatunk, de egy új fegyvert (Bullpup Rifle), néhány új ruhát, új melókat, a Dinka Thrust motort és három új kocsit is beszerezhetünk, ahogy a keret engedi. Innentől fogva egyszerre több ingatlanunk is lehet (egyszerre kettő), tehát ha valamelyik új lakás megtetszik, nem kell megválnunk a régitől, illetve lakásba költözés esetén a garázs is megmaradhat. Ezek mellett egyébként a Mental State nevű új mérce is megjelenik, ami megmutatja, hogy milyen nyugodtak vagy őrültek a velünk azonos szerveren lévő játékosok.

Heistok: Bizony, tavasszal jönnek a Heistok, amiket a GTA V-ben annyira imádtunk. Összeállhatunk gyakorlatilag bárkivel, hogy kooperálva hajtsunk végre összetettebb bűncselekményeket, mint a bankrablás és hasonlók. További részletek később.

Továbbá új opciókat, új finomításokat is bevezetnek, több GTA$ jár például a négy főnél kevesebb létszámmal végrehajtott ejtőernyős melókért, versenyekért, Deathmatch-ekért és LTS-ekért, illetve felhívhatjuk majd Lestert, hogy szóljon a zsaruknak, ne üldözzenek minket.

Mi is nagyon izgatottan várjuk, hogy végre részt vehessünk egy nagyobb melóban, és szinte biztos, hogy a frissítés megjelenését követően egy élő stream során veletek együtt is megpróbálunk sikeresen kifosztani valamit. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)