Hirdetés

Grand Theft Auto Online - egy picit felszállt a Rockstar a Bosszúállók hype-vonatára

|

Valószínűleg nem véletlengenerátor dobta ki a Pegassi Tezeract nevét. Nem ez az egyetlen új autó a héten.

Hirdetés

A legutóbbi frissítés alapvetően nem volt olyan kiugróan izgalmas, mint mondjuk a Doomsday Heist, de hozott egy rakás tartalmat a játékba. Persze főleg kocsikat, amikből erre a hétre is jutott.

Hirdetés

A Legendary Motorsport kínálatába bekerült a Pegassi Tezeract, ami nevét feltehetően a Marvel-filmekben szereplő Tesseractról kapta, mely fontos szerepet kap majd az egy hónap múlva debütáló Bosszúállók: Végtelen háborúban. A kocsinak nincsenek szuperképességei, viszont szép, gyors, halk, és 2,8 millióba kerül.

A másik kimondottan hangos. A Southern San Andreas Super Autos által kínált Vapid Elite 565000 dollárért rendelhető meg.

Mint mindig, most is segíthet a gyűjtésben pár küldetés. A CEO-k a Special Cargo eladásokért dupla GTA$-t kapnak, ahogy a testőrök és társak fizetése is duplázódik. A Hotring Circuiten egészen április 2-ig lehet a szokásoshoz képest kétszer annyi pénzt összesöpörni.

A leárazásokról és a prémium eseményekről itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)