Hirdetés

Grand Theft Auto Online - jövő héttől mindenki gazdag lehet

|

Vagy legalábbis annak mutathatja magát. Luxuslakások, új járművek és rengeteg más újdonság érkezik a GTA Online The High Life Update-jével, és az is örülhet, aki már nem tudja hol tárolni becsületes munkával megszerzett járműveit.

Hirdetés

Valljuk be, senki nem éri be tíz járgánnyal, kicsit olyan ez, mintha nem lenne egy göncünk sem, amit felvehetnénk.

Hamarosan nagyobb lesz a választék, a május 13-án megjelenő The High Life update telepítése után ugyanis egyszerre két ingatlant birtokulhatunk. Azt nem tudjuk, hogy az öt új lakás (köztük az Eclipse Towersben és a Richards Majesticben lévők) mekkora garázzsal érkezik, de annyi biztos, hogy két garázsban legalább 20 járművet el tudunk majd helyezni, ami azért mindjárt jobb. Érkezik négy új jármű is, az Enus Huntley S (SUV), a Debauhee Massacro (Sport), a Pegassi Zentorno (Super) és a Dinka Thrust (motorkerékpár), ezeket a Legendary Motorsporttól tudjuk megvásárolni, vagy egyjátékos módban a karakterek garázsaiban találjuk meg. Egyébként a versenyeknél bekerül egy új opció, kikapcsolhatjuk az ütközést, hogy senki ne túrhasson le az útról. Ilyenkor átmehetünk más játékosok autóin, de az NPC-kkel ugyanúgy össze tudunk csattanni.
 

Emellett jön még a Bullpup Rifle, új ruhák, új dudahangok, ünneplések és 15 új meló, amiből ötöt kontaktjaink adnak. A Heistok érkezéséről még mindig semmi hír, de nem siettetjük, majd jön, ha tökéletes lesz. Reméljük, hogy nem sietik el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)