Hirdetés

Grand Theft Auto Online - felújítva tér vissza a Trading Places mód

|

A Hunting Pack után egy másik Adversary módot is felráz a Rockstar.

Hirdetés

Továbbra is folyamatosan érkeznek az After Hours tartalmai (akár szezonnak is hívhatnánk a nagy kiegészítők megjelenése utáni heteket), és ez még egy darabig nem fog változni.

Hirdetés

A héten jön a Trading Places Remix mód, mely hogy, hogy nem, a Trading Places Adversary mód felturbózott változata. Az egyik csapat a győztesek, a másik a vesztesek szerepét látja el, és előbbiek feladata megőrizni titulusukat, utóbbiaké pedig elvenni azt tőlük. Aki lelő egy győztest, maga is győztessé válik, az áldozat pedig vesztes lesz. A csavar annyi, hogy a győztesek Juggernaut páncélzatban és egy minigunnal kezdenek, valamint hasonlóan erős fegyvereket vehetnek fel, a vesztesek pedig szörnyként indulnak, erőset ütnek, nagyokat ugranak, és képesek rejtőzködni.

Mit szóltok hozzá? Szerintetek melyik az eddigi legjobb Adversary mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)