Hirdetés

Grand Theft Auto Online - bekerült két vadonatúj fegyver a játékba

|

Új csúzlikkal bővítette az online mókát a Rockstar, amelyek hangzatos neveket kaptak, ráadásul elég brutálisnak tűnnek.

Hirdetés

A Rockstar Games még mindig rendszeresen frissíti a Grand Theft Auto Online-t, aminek köszönhetően elég gyakran kapnak újdonságokat a játékosok. Most például két olyan fegyver érkezett, amelyekkel alaposan odacsaphatunk a többieknek.

Hirdetés

Az új frissítéssel együtt bekerült az Ammu-Nation kínálatába két vadonatúj, Republican Space Ranger Edition fegyver, az Unholy Hellbringer és a Widowmaker, amiket már csak a nevük és a kinézetük miatt is érdemes lehet beszerezni.

Emellett továbbra is dupla mennyiségű játékbeli pénz és RP jár három Arena War Series módban, illetve akciós áron lehet beszerezni néhány igencsak menő járgányt is. További részletekért kattintsatok ide.

Hogy tetszenek az új fegyverek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)