Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megnyílt a repülős iskola, Trevor a hullákkal szenved

|

A Rockstar új frissítéssel dobta fel San Andreas lakosainak életét. És van egy videónk az igazi Trevorról. Mármint a mi világunkban. Rémisztő.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online újabb tartalmi bővítést kapott, a The San Andreas Flight School képében. Gondolom a cím után senki nem lepődik meg azon, hogy rengeteg új repülő és egyéb jármű került be a játék világába.

Az új tartalmak mellett néhány változás is bekövetkezett az 1.16-os frissítéssel. A nehezebb missziók jobban fizetnek már, és extra pénz üti azok markát is, akik a haverokkal együtt teljesítik a feladatokat. Most nézzük is meg, hogy mit kínál a The San Andreas Flight School.

Miközben a GTA Online világában egyre több őrült szaladgál, addig a játék egyik főszereplője a való világba menekült. A tehetséges Nathan Barnatt személyesítette meg sokunk kedvenc karakterét, miközben megpróbálta egy barátját jégre tenni. Csoda, hogy nem hívták rá a rendőröket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)