Hirdetés

Grand Theft Auto Online - új módot és autót kapunk Valentin-napra

|

Vasárnap Valentin nap, minek örömére ismét frissült és bővült a Grand Theft Auto Online.

Hirdetés

Remélhetőleg senki nem felejtette el az aktuális éves kötelező érzelgés világnapját. Ha már behűtöttétek a bort és megvettétek a csokrot (mondjuk az addigra elszárad, ezzel talán várhattok egy kicsit), irány San Andreas, ahol egy új, retro autó, illetve egy új Adversary mód vár titeket.

A mától éles Be My Valentine frissítéssel a Legendary Motorsporttól megvásárolható, illetve a Los Santos Customsnál testreszabható Albany Roosevelt Valor mellett a másik újdonság a Till Death Do Us Apart mód, melyről egyelőre csak annyit árultak el, hogy párokban kell játszani, és pénteken indul. Ezek mellett visszatért a Gusenberg Sweeper, bekerült jópár új ruha, és újra elérhető minden olyan öltözék és maszk, ami a tavalyi esemény során került a játékba.

A frissítés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra tölthető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)