Hirdetés

Grand Theft Auto Online - mészárlás a szerelmesek napján

|

Pénteken Valentin nap, ami a pároknál ünnep, vagy inkább remek alkalom egy remek DLC letöltésére a GTA Online-hoz.

Hirdetés

A Rockstar pénteken megjelentet egy ingyenesen letölthető tartalmi csomagot, ami mind a Grand Theft Auto Online-hoz, mind pedig a sztori módhoz szolgáltat újdonságokkal. Természetesen mindezt Valentin-napi csomagolásban.

Elsőnek itt van mindjárt a Gusenberg Sweeper, ami azt ropogja „szeretlek”. Na jó, nem, és a töltények nem is Cupido nyilaiból készültek, de aki új fegyverre vágyik az beszerezheti a flintát bármelyik Ammu-Nation üzletben. És ha már van egy csodálatos új kütyünk, legyen egy új, az 1920-as évekből bepottyant négykerekűnk is. Az Albany Roosevelt névre keresztelt járgány tökéletes egy romantikus gengszter számára. A legendarymotorsport.net játékbeli oldalon be is szerezhetitek.

A fentiekhez kapunk még egy rakás új ruhát, és 10 új, teljesítésre váró melót is. Van itt Deathmatch (mi romantikusabb ennél) Parachute Jump, és versenyek. Mindezeket csak limitált ideig érhetitek el, péntektől kezdve, viszont ha beszereztétek valamelyik új tárgyat, az már veletek marad. Szóval éljen a szerelem, pumpáljuk is az ólmot rendesen majd péntek este! És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)