Hirdetés

Grand Theft Auto Online - egy elbűvölő kocsit kapunk Valentin-napra

|

A Vapid Hustler lesz a heti új autó, és ismét egy rakás módban szedhetjük meg magunkat.

Hirdetés

A Rockstar nem viszi túlzásba a valentin-napi ünneplést sem. Az új autó fotójára ugyan rányomták, hogy "Valentine's Day 2018", és még szivecskéket is fel lehet fedezni nyomokban, de az e heti frissítés tartalmát tekintve pont olyan, mint bármelyik másik hétköznapi update.

Hirdetés

Mindenesetre annak örülhetünk, hogy a Legendary Motorsports kínálatába bekerül a Vapid Hustler, egy izomautó, ami elvileg gyors is, nem csak csinos. A Hustler amúgy már a San Andreasban is szerepelt. 625 000 dollárt kell érte fizetni, ami nem őrülten sok. 

Akinek szüksége van egy kis fizetéskiegészítésre, a Till Death Do Us Part, a Slasher, a Resurrection, a Deadline és a Lost vs. Damned módokkal szedheti meg magát, valamint a szokásos GTA$ duplája jár a testőröknek és társaknak egy szervezeten belül. A Gusenberg Sweeper árát 25%-kal csökkentik, de számos jármű, lakás, és öltözék is olcsóbb lesz. Ezekről részleteket itt találtok.

Érdemes még tudni, hogy aki péntektől belép, az márciusban kap némi GTA$-t, ennek miértjét és részleteit egyelőre nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)