Hirdetés

Grand Theft Auto Online - raliautót, klasszikus Minit, új módot hozott a heti frissítés

|

Elég nyilvánvalóan Az olasz meló adta az ihletet a játék legújabb Adversary módjához.

Hirdetés

Az elmúlt pár hétben nem jött mindig heti szinten új jármű, most viszont hármat is hozott a GTA Online legújabb frissítése.

Hirdetés

A The Vespucci Job főszereplője a Weeny Issi Classic, avagy az eredeti Az olasz melóban is látott Minik játékbeli mása. Két játékos két ilyen kocsi vezet, másik kettő pedig rendőrautóval üldözi őket. Az üldözöttek célja minél több ellenőrzőponton áthajtani, az üldözőké meg az, hogy ártalmatlanná tegyék a kocsikat.

Jött még egy raliautó is, a Vapid Flash GT, ami a Legendary Motorsportnál található meg, illetve egy helikopter, a Sea Sparrow, melyet az Elitás Traveltől húzhattok be. 

A leárazásokról itt tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)