Hirdetés

Grand Theft Auto Online - nem jön több frissítés a régi konzolokra

|

A Rockstar korábban azt ígérte, amíg lehet, támogatja a GTA Online Xbox 360-as és PS3-as változatát, mostantól viszont már minden újítás a játék rovására menne.

Hirdetés

Várható volt, hogy előbb-utóbb eljön a vég, és dícséretes, hogy a Rockstar eddig húzta: annak ellenére, hogy a Grand Theft Auto Online Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n is elstartolt, a csapat két évig nem hagyta újdonságok nélkül az Xbox 360-as és PS3-as játékosokat sem.

Ennek viszont most vége, ugyanis a Freemode Events frissítéssel kezdődően a GTA Online csomagjai csak a jelenlegi platformokra jelennek meg. A csapat a döntést a régi gépek technikai korlátozásaival indokolta. "Folyamatosan optimalizáltuk a játékot, hogy annyi memóriát tudjunk használni az előző generációs konzolokból, amennyit csak lehet, de egy idő után a tartalom bővítése a játék egészének instabilitását okozhatja." - írták.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy megvan az esély arra, hogyha kiadnak egy frissítést, azt több hibajavításnak kell követnie, és érthető, ezt miért nem akarják bevállalni. Ettől függetlenül a Grand Theft Auto Online jelenlegi formájában továbbra is üzemel, és kevesebb biztosan nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)