Hirdetés

GTA: San Andreas - egy új trükkel három órát lehet levágni a speedrunból

|

Nem egyszerű összehozni a megfelelő körülményeket, de ha sikerül, akkor kevesebb mint fél óra alatt végigvihető az egész sztori.

Hirdetés

Az új San Andreas speedrun trükköt "Arbitrary Jump In Skip" névre keresztelte a közösség. A módszer csak a játék Windows Store verziójával működik, és még ahhoz is rengeteg feltételnek kell összeállni ahhoz, hogy használható legyen.

Hirdetés

A megoldás lényege, hogy már a játék legelején az utolsó sztori küldetéshez röpítse a Grand Theft Auto: San Andreas eseményeit. A trükk teljes leírását megtaláljátok ezen a linken, a lenti videón pedig a jelenlegi világrekorder teljes végigjátszását is megnézhetitek.

Van az Arbitrary Jump In Skippnek néhány buktatója. Ha nem találunk időben egy rendőr motort, akkor kezdhetjük újra az egészet. Ha nem találunk egy dealert legalább 2000 dollárral, akkor szintén bukó a nagy rohanás. Nagyon sok a változó a dologban, de ha minden összeáll, akkor egy ebédszünet alatt lezongorázhatjuk az egész játékot.

Mióta a speedrunnerek felfedezték a lehetőséget a közösség két oldalra szakadt. Vannak, akik a jump nélkül játszanak, vannak, akik így hackelik a rendszert. Előbbi táborban a leggyorsabb végigjátszás 3:52:07 volt, utóbbiban 25:52. Meglátjuk, hogy mennyit tudnak még levágni ezekből az időkből a következő hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)