Hirdetés

Grand Theft Auto V - nem szándékos a grafikai romlás

|

A Rockstar elismerte, hogy a Grand Theft Auto V grafikáján valóban rontott az 1.08-as patch, de a dolog nem szándékos.

Hirdetés

Tegnap mi is írtunk arról, hogy a Grand Theft Auto V PlayStation 4-es és Xbox One-os változata az 1.08-as patch után jól láthatóan rondább lett, és emiatt sok rajongó fejezte ki nemtetszését.

Egyikőjük odáig merészkedett, hogy a fórumon való vitázás helyett egyenesen a Rockstart kérdezte meg, a csapat pedig válaszolt. Elmondták, hogy tudnak a problémákról, már dolgoznak a javításon, sőt, a tegnap megjelent 1.9-es patch a deformációt és a textúra beugrálását már javította, a parallax mappinget viszont nem, úgyhogy a napokban még egy update várható. Az legalább megnyugtató, hogy nem szándékosan butították a játékot.

Egyébként tudtátok, hogy a Grand Theft Auto V PC megjelenése már csak alig több mint két hétre van? Tök jó, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)