Hirdetés

Grand Theft Auto V - új rádióadóval bővült a játék

|

A Rockstar úgy döntött, hogy több mint két év után feldobja egy kicsit a sofőrök életét jó néhány új zenével.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Grand Theft Auto V online része folyamatosan bővül ilyen-olyan tartalmakkal, a játékosok utoljára 2015-ben kaptak új rádiócsatornát, a The Lab formájában. Most azonban megtört a jég, és számos ismert előadó számával egészült ki a játék.

Hirdetés

A The Doomsday Heist frissítéssel érkező Blonded Los Santos 97.8 FM főképp hip-hop zenékkel szórakoztatja majd a nagyérdeműt, és olyan zeneszerzők alkotásait hallhatjuk majd, mint Frank Ocean, Curtis Mayfield, Jay-Z vagy JME. A rádióadó nevét egyébként Frank Ocean Blonded Radio nevű műsora ihlette, és kaptunk egy kis ízelítőt is az új zenékből.

Nektek melyik a kedvenc Grand Theft Auto V-ös rádiócsatornátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)