Hirdetés

Grand Theft Auto V - vegyél hullazsákot!

|

Mától alhatunk Los Santos-i hálózsákban...hullazsákban...hálózsákban, vagy menőzhetünk a legújabb iFruit telefonunkkal a villamoson. GTA rajongóknak ideális karácsonyi ajándékok.

Hirdetés

Már eddig is számos fantasztikus relikviát szerezhettünk be a Rockstar saját shopjából, hiszen rengeteg poszter, póló és egyéb különlegesség várta, hogy gazdára találjon, most azonban igazi GTA-s extrákkal bővült a kínálat

A GTA 5 fanatikusok 5 új cuccból válogathatnak, ha ellátogatnak a stúdió saját webshopjába. Végre bekerült a sokak által követelt iFruitos telefontok, amellyel GTA-s gyúnyába öltöztethetjük iPhone 4, 4s, 5 vagy 5s típusú telefonunkat. Drone-os változat sajnos valószínűleg nem készül majd, így az Android tulajok nem húzhatnak stílusos tokot saját kedvencükre. Paca már régóta ezzel villog, sokkal jobb ember is lett tőle.

Ha emlékeztek még a Dead Man Walking küldetésre, Michaelt is valami hasonló hullazsákban csempészték be az épületbe, mint az alább látható hálózsák. A hihetetlenül kényelmesnek kinéző alvóalkalmatosságnak sajnos rendesen megkérik az árát, de hát a stílusos kempingezés nem olcsó dolog.

Kaptunk még vízimentős pólót, rögtön két színben, illetve Grand Theft Auto V felirattal gravírozott mágnesszettet, amelynek potenciális felhasználási lehetőségei a végtelenhez közelítenek.


Aki még nem válaszott magának karácsonyi ajándékot, annak érdemes lehet bekukkantani még az utolsó pillanatban, és lecsapni egy hihetetlenül menő Chop plüsskutyára pórázostól, vagy esetleg egy kevésbé menő de annál retróbb Vice City-s fejpántra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)