Hirdetés

Grand Theft Auto V - mihez hasonlít még? (videó)

|

A Grand Theft Auto V újabb összehasonlító videójából kiderül, hogy nem csak Max Payne 3-as elemek vannak benne, hanem inkább egy Rockstar Best of válogatás. Szerintetek?

Hirdetés

A múlt héten mutattunk nektek egy videót, amiben egy YouTube felhasználó egymás mellé állította a Grand Theft Auto V gameplayer trailert és a Max Payne 3 egy szeletkéjét, és rámutatott a harcrendszer hasonlatosságaira.

Egy másik YouTube-os, vélhetően rengeteg szabadidővel rendelkező feltöltő kicsit tovább gondolta a dolgot és nem állt meg a harcrendszernél, hanem a Grand Theft Auto V gameplay többi elemét is összemérte már ismert játékokkal. A fegyverválasztó kereket a több választható fegyver miatt a Red Dead Redemptionös megoldással azonosította, a vezetés versenyzős mivolta pedig a Midnight Club: Los Angelesre emlékeztette.

A mini-map egyes funkcióira a Manhunt idevágó részét hozta fel példának, úgyhogy mondhatjuk, hogy a GTA V igazából egy Best of Rockstar válogatás lesz. Persze ez örömhír, mert összeválogatni a legjobb megoldásokat a különböző játékaikból és mindezt egy izgalmas GTA-környezetbe pakolni meglehetősen biztos receptnek tűnik, mert pontosan azokon a dolgokon javítanak vele, amivel problémák voltak a korábbi epizódokban.

A Grand Theft Auto V megjelenése szeptember 17-én várható PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a GTA V PC-ről pedig még mindig csak pletykákat hallottunk. Mit gondoltok a videóról? Csak erőltetett összehasonlítás, vagy van alapja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)