Hirdetés

Grand Theft Auto V - Cristiano Ronaldo azért kellett bele (videó)

|

Elsőre talán nem egyértelmű, mit is csinálhatna a focista Los Santosban, de egy YouTuber tökéletesen kitalálta, milyen helyzetekben lenne a legmókásabb Cristiano Ronaldo megjelenése a Grand Theft Auto V-ben.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V modjainak köszönhetően egyáltalán nem csak a történet három főszereplőjével játszhatunk, sőt olyan, egészen a játékba nem illő karakterekkel is randalírozhatunk Los Santos utcáin, mint például Gordon Freeman. Sajnos Cristiano Ronaldo még nem elérhető mod formájában, de egy videós tökéletesen képzelte el, milyen is lehetne a Real Madrid sztárja a Rockstar játékában.

Ha a TheFifa11videos nevű YouTube-csatorna tulajdonosa a videó elején nem írta volna ki, hogy nem egy moddal, hanem csupán egy videóvágó programmal varázsolta a focistát a játékba, aki kevésbé figyel oda a részletekre, simán el is hihetné, hogy már létezik az a GTA V-ös mod, amivel Ronaldóra cserélhetjük le karakterünket. Mivel a Grand Theft Auto V-ben senki nem az a kifejezett jófiú, a videóra montírozott focista is a játék világának megfelelően viselkedik, és riogatja a strandolókat, száguldozik a luxusautóval, amiből nemrég rángatta ki a tulajdonosát, a GTA legváltozatosabb helyszínein dekázik, és persze mindenhová a rá jellemző magabiztossággal megy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)