Hirdetés

Hamarosan már Cybertruckkal is verethetsz a GTA 5-ben

|

Elon Musk új csodaverdája lett a gamerek új kedvence. Mindenben ezt a fura járgányt szeretnénk látni, a modderek pedig szállítják is a cuccot.

Hirdetés

Amikor Elon Musk bemutatta az új autótervét, akkor mind azt hittük, hogy csak lassan tölt a videó és a textúra még nem töltődött be rendesen. Aztán hiába vártunk mert mint kiderült, a Cybertruck tényleg így néz ki. Persze egy gamernek azonnal berobbant a nosztalgiabomba, eszünkbe jutott a N64 és PS1 korszak, Lara Croft erősen szögletes keble, és még sorolhatnánk a végtelenségig. Musk tudja, hogyan kell felkelteni a közönség figyelmét, és persze ilyenkor a kereslet kínálatot szül, a modderek is beindulnak.

Hirdetés

Ha van olyan forradalmi kiáltás, hogy "Cybertruckkot mindenbe", akkor az lassan meg is valósul. Legutóbb a Rocket League rajongók kezdtek petícióba, hogy a Psyonix pacsizzon le Muskkal és rakják a járgányt a játékba. Szerencsére ahhoz, hogy a Grand Theft Auto V-ben felbukkanjon az autó, nem kell más, csupán néhány ráérő modder, akik már munkához is láttak.

Sajnos még egyik verzió sem tölthető le, mivel egyelőre nincsenek készen, de remélhetőleg a srácok hamar befejezik az utolsó simításokat, és akkor indulhat a szögletes száguldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)