Hirdetés

Grand Theft Auto V - tengernyi extra tartalom a speciális kiadásokhoz

|

A Rockstar kiadott egy hivatalos közleményt a GTA 5 speciális és gyűjtői kiadásairól, illetve a játékhoz várható kiegészítő tartalmakról.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V Special, vagy Collector's Edition-je rengeteg exkluzív digitális tartalmat is ad a vásárlóknak, amit a Rockstar most egy hivatalos posztban végig is vett.

Akik a Grand Theft Auto 5 speciális kiadásainak egyikét vették meg, azok egy egész sor különleges felszerelést, boostot, járművet és egyéb extra tartalmat kapnak a három főszereplőhöz, illetve a Grand Theft Auto Online-ban készített karakterükhöz is. Szép hosszú a lista.

Extra fegyverek

Mindegy, hogy a Special, vagy a Collector's Editiont vesszük meg, a helyi Ammu-Nationben három fegyvert mindenképpen ingyen kapunk majd. A .50 Caliber Pistol és a Bullpup Shotgun, amihez mind egyedi kiegészítők, festések és szkinek tartoznak. Illetve ott van még a Hammer (kalapács), ami egy remek közelharcos fegyver.

Ruhák, tetoválások, stb.

Los Santos és Blaine County boltjaiban a három karakter 20%-os engedménnyel vásárol és hozzájuthatnak speciális öltözetekhez is. Mindhárman kapnak egy-egy extra teljes ruhát, egy ruhadarabot (póló, pulóver), egy frizurát, egy arcszőrzetet (istenem, de furcsa ezt leírni) és egy egyedi tetoválást.

Egyedi karakterek a Grand Theft Auto Online-ban (csak a CE-ben)

A GTA Online egy teljesen új, öröklésalapú karaktertestreszabási rendszert tartalmaz. A kinézetünket úgy határozhatjuk meg, hogy kiválasztjuk az szüleinket, majd egy csúszkán állítgathatjuk, hogy melyik külső tulajdonság legyen a domináns. A karakterünk napi rutinját is testreszabhatjuk - a családdal töltött időtől, az illegális munkán keresztül a sportolási szokásainkig minden kihat majd a tulajdonságainkra, amiket persze majd fejlesztgethetünk a játékmenet során. A CE-hez választható szülőként megkapjuk Nico Bellicet, illetve Claude-ot és Misty-t a Grand Theft Auto III-ból.

Speciális képesség boost

A három főszereplőnk mindegyikének van egy speciális képessége, amiket akkor aktiválhatunk, ha bizonyos cselekvésekkel feltöltjük a Special Ability-mérőnket. Michael egy remek céllövő (lelassítja az időt az akciók közben), Franklin egy jó sofőr (vezetés közben tudja lelassítani az időt), Trevor pedig egy drogos szociopata (a speciális képességével egy rövid időre duplájára nő a sebzése, de csak fele annyira sérül). Mind a két különleges kiadásban a Special Ability-mérő 25%-kal gyorsabban töltődik fel.

Stunt Plane Trials

Műrepülés villámgyors kisgépekkel. Öt izgalmas kihívásban vehetünk részt, amikben sivatagok, hegyvidékek, óceánok és városok felett teljesítünk feladatokat. A Challenge-ek teljesítésével fejlődik a pilóta-szkillje a karaktereinknek, illetve összemérhetjük az eredményeinket a barátainkkal az online ranglistán.

Egyedi járművek és garázstartozékok (csak CE-ben)

A GTA V CE-ben kapunk egy exkluzív garázst is kapunk, amiben már ott vár minket egy CarbonRS motor, illetve egy Hotknife, ami egy 30-as évekbeli hotrod. A Grand Theft Auto Online-ban megkapod a garázsod és a Khamelion nevű elektromos autót (csak a GTA Online-van van) is ingyen megkapod, amit egyébként az online karaktered telefonján keresztül elérhető weboldalakról kellene megvásárolnod. 

Elég szép nagy csomag, ráadásul a GTA 5 Collector's Edition-ben nem csak in-game cuccok vannak. A Grand Theft Auto V megjelenése szeptember 17-én várható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)