Hirdetés

Grand Theft Auto V - ha gondod van a rendőrökkel, Goku majd segít

|

Egy tehetséges moddernek köszönhetően akár csillagharcosként is bejárhatod Los Santost. És rádobhatsz egy Genki Damát, hogy úgy érzed.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V egyik kiváló modderének köszönhettünk már Iron Man modot, Hulk modot, Crysis modot, és sok minden mást. JulioNIB ezúttal a Dragon Ballt vette elő, és ha már a héten nincs Dragon Ball Super rész, akkor legalább kiélhetjük szuper csillagharcos dühünket azzal, hogy elpusztíthatjuk a bűnök városát egy hatalmas Genki Damával.

Hirdetés

A Son Goku mod nem csak a karaktert alakítja át, hanem extra képességekkel is felruházza. Hősünk át tud váltani a különböző Super Saiyan formáiba, és tudja használni a klasszikus támadásait: teleportálás, Kamehamaha és Genki Dama. Néhányat a haverjaitól is kölcsön vett, így a Destructo Discet és a Ki Blastet is ellőheti a tisztelt játékos, amennyiben a pusztítás változatossága gyönyörködteti.

Nincs az a rendőrségi szint, ami kihívást jelent ezek ellen a csapások ellen.

A telepítéshez szükséges fájlokat és az útmutatót itt találjátok. Kellemes randalírozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)