Hirdetés

Grand Theft Auto V - újabb komoly mérföldkőhöz közelítenek az eladások

|

Közel öt éve már annak, hogy megjelent a GTA V, ami még mindig óriási népszerűségnek örvend, és ez az eladási számokon is meglátszik.

Hirdetés

Idén lesz öt éve annak, hogy megjelent a Grand Theft Auto V, de talán még a kiadó és a fejlesztők sem számítottak arra, hogy évekkel később is még ekkora lesz a rajongás a játék iránt. A nemrég megjelent adat alapján viszont úgy tűnik, töretlen a játék népszerűsége.

Hirdetés

A Take-Two Interactive nemrég beszámolt a jelenlegi pénzügyi év első negyedének adatairól, így pedig megtudtuk, hogy június 30-ig bezárólag közel 100 millió példányt vásároltak meg a Grand Theft Auto V-ből világszerte.

Persze ez a szép eredmény nagyrészt valószínűleg annak köszönhető, hogy a srácok folyamatosan új tartalmakat pakolnak a Grand Theft Auto Online-ba, de azért biztosan akadnak még most is olyanok, akik az egyjátékos kaland miatt veszik meg a játékot.

Ti játszotok még a Rockstar Games alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)