Hirdetés

Grand Theft Auto V - ennél durvább karambolt még nem láttál

|

Azt mindig is tudtuk, hogy a GTA V karakterei néha hajlamosak elvetni a sulykot, de ilyen szintű káosszal még sosem találkoztunk.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V-ben már megszoktuk, hogy a városban lófráló NPC-k nem épp normálisak. Hajlamosak elütni a mit sem sejtő játékost, belehajtani egy másik kocsiba, vagy csak kiugrani a volán mögül és agyba-főbe verni egy másik NPC-t. Most képzeljétek el, hogy mindenki egyszerre őrül meg.

Az alábbi videó leginkább arra emlékeztet, mintha egész Los Santos egy zombi invázió elől menekülne, és nem foglalkoznak semmivel, csak hogy mihamarabb elhagyják a várost. Pedig erről szó sincs, a felvételhez semmilyen modot nem használt a készítő, ez egyszerűen csak megtörtént.

Az egészet az robbantotta ki, hogy hősünk eltaknyolt a motorjával az autópályán. Gyorsan leszalad az útról, hogy el ne üssék, de mire a padkához ér, már elszabadul a pokol, egy perc múlva pedig úgy néz ki az úttest, mint egy háborús övezet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)