Hirdetés

Grand Theft Auto V - folytatódhat Lindsay Lohan botrányos pere

|

A bíró helyt adott a híresség követeléseinek, így most új szintre emelkedhet a kiadó és Lindsay Loahn közt zajló bírósági eljárás.

Hirdetés

Több mint két évvel ezelőtt, még 2013 végén kavart nagy port, amikor az egykor szebb napokat is megélt Lindsay Lohan bejelentette, beperli a Rockstar Gamest, mert visszaéltek a jogaival és a Grand Theft Auto V egyik karakterét róla mintázták. Mi azóta is csak nevetünk az egészen, de úgy látszik van, aki látja a rációt a dologban.

Az ügy most vett váratlan fordulatot, amikor Joan Kennedy, a New York-i Legfelsőbb Bíróság egyik bírája úgy ítélte meg, hogy Lohan kisasszony követelései jogosak, ezért magasabb szinten folyhat tovább a per. A Take Two azzal próbált érvelni, hogy már egyébként is túl sok idő telt el, mire Lohan benyújtotta a kérelmet, de a bíró szerint mivel a kép azóta nem változott és folyamatosan használatban van, ez egyáltalán nem számít.

A hír természetesen a GTA V stábjához is eljutott, akik sajátos stílusban kommentálták a dolgot. Ned Luke, Michael szinkronhangja például az alábbi képet osztotta meg, szerinte Lohan kisasszony inkább erre hasonlít, emiatt is perelhetne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)