Hirdetés

Grand Theft Auto V - lehetne még pumpálni a látványon?

|

Ismét megjelent egy mod, melynek az a célkitűzése, hogy a lehető legélethűbbé tegye a Grand Theft Auto V megjelenését.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V sosem volt egy csúnya játék, sőt, akár azt is ki merjük jelentei, hogy az utóbbi évek látványosabb alkotásai közé tartozik. Persze a moddereknek semmi nem lehet elég tökéletes, szóval több mod is létezik, aminek az az egyetlen célkitűzése, hogy a lehető legszebb legyen a játék.

A NaturalVision nevű mod készítője, Razer összesen 400 órát töltött azzal, hogy tökéletesítse a módosítást és ennek eredményeképpen most közzé is tette a 2.0-ás verziószámú változatot.

A mod igazából több már meglévő módosításra is támaszkodik, viszont Razer szerint a végeredmény önmagáért beszél:

"A 2.0-ás változatban az egész modot átdolgoztam. Véleményem szerint ez a legélethűbb grafikai módosítás, ami jelenleg elérhető a GTA V-höz. Rengeteg dolgot megváltoztattam és szerintem észre fogjátok venni játék közben. A színek és a fényhatások nagyon hasonlítanak a valódi Los Angelesre."

Ha szeretnétek letölteni a modot, akkor itt tudjátok elérni, viszont ahhoz hogy használni tudjátok, a VisualV-re is szükségetek lesz, ami itt van. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)