Hirdetés

Grand Theft Auto V - még jobb lett az egyik leglátványosabb mod

|

Megjelent a Grand Theft Auto V-höz a NaturalVision Remastered mod, ami még realisztikusabbá teszi az egyébként sem csúnya látványt.

Hirdetés

Akadnak bőven olyan modok, amik a Grand Theft Auto V-ben segítenek kiélni a különböző fantáziáinkat, például, hogy mi vagyunk Vasember, de akadnak olyanok is, amik sokkal realisztikusabbá teszik a játékot. A NaturalVision már eddig is rengeteg tett azért, hogy a valóságra hasonlítson a Rockstar játéka, de a Remastered változattal még inkább Kaliforniában érezhetjük magunkat.

Hirdetés

A mod készítője, Razed rengeteget dolgozott többek között a fényeffektek és a színek finomhangolásán, vagy éppen az időjárási rendszereken, hogy a valósághoz még közelebb kerüljön. A hat hónap alatt végzett nagyjából 1200 óra munka során például negyven órányi valós videofelvételt és számos fényképet átnézett, csak hogy az USA nyugati partjához még hasonlóbbá tehesse a Grand Theft Auto V-öt, de néhány játékból, például a Forza Horizon 3-ból, a Watch Dogsból és a GTA IV-ből is merített ihletet. És ahogy azt az alábbi galériából és traileren láthatjátok, a végeredmény lenyűgöző lett. A modot és a telepítés menetéhez kapcsolódó infókat itt találjátok.

Hogy tetszik nektek a mod? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)