Hirdetés

Grand Theft Auto V - kezdjetek spórolni, megjöttek a jachtok

|

A Grand Theft Auto V-be érkezett jachtokra tényleg elképzelhetetlenül sok pénzt el lehet költeni most, hogy megérkezett az Executives and Other Criminals DLC.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V legújabb DLC-je, az Executives and Other Criminals egyik leglátványosabb újdonsága a szuper jacht, ez a batár nagy hajó pedig gyakorlatilag egy újabb háznak felel meg a GTA Online-ban. Azt előre is sejtettük, hogy mindez nem lesz olcsó mulatság, de a DLC megjelenésével kiderültek a pontos árak is.

Kezdetben kiválaszthatjuk, a három modell közül melyik hajót szeretnénk: az Orion hat, a Pisces hét, míg az Aquarius nyolcmillió játékbeli dollárba fáj, de ekkor még neki sem kezdtünk az extrák átböngészésének. A fém alkatrészeket (korlátok például) aranyra cserélhetjük, ez rögtön 750 ezer dollárba fáj, de ha a világítást is a lehető legízléstelenebb arany színben kérnénk, arra kiadhatunk még 600 ezret. Ezt a Grand Theft Auto V-ös jachtunk festésének, nevének és zászlajának testreszabása követi, majd ha mindent beállíthatunk, mehetünk a kasszához és máris egy szuper hajó tulajdonosai lettünk! Mindezekről egyébként lejjebb találtok egy imgur-albumot, ami szinte minden lehetséges változatot bemutat, érdemes átpörgetni (köszönet érte ShadowXII-nek).

View post on imgur.com

A jacht megvásárlásával egyébként nem ér véget a hajó költségeinek listája: a személyzetet is folyamatosan fizetnünk kell, illetve minden egyes alkalom, amikor máshová szeretnénk parkolni a hajót (magunk nem vezethetjük), 25 ezerbe fáj. Cserébe kapunk egy csomó helikoptert és vízi járművet is a luxus lakóhajó mellé, amik közül ötöt sehogy máshogy nem szerezhetünk meg, csak egy ilyen monstrum megvásárlásával. A kapitányunk egyébként egy telefonhívás után a GTA V világán belül bárhová elhozza nekünk ezeket az új járgányokat. Ja és azt is kiválaszthatod, kik jöhetnek át bulizni a jachtodra, a többiekkel pedig a légvédelmi fegyverek tüzével tudathatod, hogy nem látod őket szívesen.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)