Hirdetés

Grand Theft Auto V - ezt hozta a Freemode Events frissítés

|

Tegnap élesedett a Grand Theft Auto V legújabb frissítése, ami rengeteg különböző játékmódot hoz a GTA Online-ba. Ezekkel játszva néhány extra jutalmat is bezsebelhetünk a utáni napokban.

Hirdetés

Ahogy a Rockstar azt megígérte, nem kevés új tartalom érkezett a GTA Online-hoz. A Freemode Events frissítés keretein belül eljött konzolokra is a régóta várt Rockstar Editor, a saját pályák készítését lehetővé tévő Creator mód is rengeteg újdonsággal bővül, és egy csomó őrült kihívás is bekerült a Grand Theft Auto V többjátékos módjába, amiknek a teljesítéséért egy csomó jutalmat is szerezhetünk.

Aki szeptember 20-áig az alább felsorolt rengeteg őrült event közül legalább ötöt teljesít, egy játékbeli Vapid pólót, és 50 ezer játékbeli dollárt zsebelhet be, ami egy jó kis bónusz a szórakoztató új játékmódok mellé. Ezek között például ott van a Hunt the Beast, amiben egy játékos karakterének egy gyorsabb, de szőrösebb változatát irányítja, míg a többieknek őt kell levadászniuk, vagy a King of the Castle, amiben egy kijelölt területet kell minél tovább megtartanunk. A GTA Online-ban megjelent a Hot Property mód is, amiben egy értékes cuccokat tartalmazó bőröndöt kell minél tovább magunknál tartanunk, ahogy a Moving Target mód is, amiben pedig egy kijelölt járművet kell minél tovább vezetnünk.

A Checkpoint Challenge-ben értelemszerűen egy kijelölt pontra kell minél hamarabb elszáguldanunk, míg a Kill Listben nehézfegyvereket lóbálva kell minél több Merryweather-zsoldost leaprítanunk. A Dead Dropban egy adag fegyvert kell eljuttatnunk a megjelölt helyre, de természetesen a riválisok eközben megpróbálnak minket kiiktatni, a Penned In nevű módban pedig egy egyre csökkenő területről kell kilöknünk az ellenfeleinket, ugyanis aki 7 másodpercik kint reked, az kiesik a játékból. A Criminal Damage nevű módban az nyer, aki minél több kárt tud okozni adott idő alatt, míg a Time Trialben értelemszerűen egy adott útvonalat kell minél gyorsabban teljesítenünk.

Ennél egy fokkal izgalmasabb a Hold the Wheel, amiben egy golfkocsi, vagy egy hasonlóan lassú jármű válik elpusztíthatatlanná, és az nyeri a kört, aki az idő lejártakor a volán mögött ül. Két új Adversary módot is kap a GTA, a Cross the Line-ban két komolyan felfegyverzett csapat öli egymást egy semleges zónával elválasztott pályán, a Hunting Packben pedig egy robbanóanyagokkal telepakolt járgányt kell leszállítanunk egy adott helyre, viszont ha túlságosan lelassítunk, felrobban, amit persze a körülöttünk száguldozó ellenfeleink örömmel néznének meg. Végül ott vannak a Freemode Challenge-ek, ebben a kategóriában ömlesztve találunk egy csomó kihívást, ahol ugratnunk kell, vagy például minél hosszabb ideig ejtőernyő nélkül zuhanni a pénz- és RP-jutalmakért.

Melyik tetszik

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)