Hirdetés

Grand Theft Auto V - páncélozott kocsi és új autós PvP mód jött

|

A Gunrunning katonai stílusához kapcsolódik a Grand Theft Auto V online módjának legújabb megvehető járgánya, de a most érkezett kompetitív mód is az autókhoz kapcsolódik, igaz ez sokkal könnyedebb hangulatú.

Hirdetés

Ugyan sokaknak még mindig az egyjátékos rész modolása a Grand Theft Auto V legszórakoztatóbb része, a Rockstar elsősorban a GTA Online-ra koncentrál. Ma újabb apróságokat hoztak a multis részbe, amiket szokás szerint néhány játékbeli akció is kísér.

Hirdetés

Érkezett egy új kocsi, a szinte teljes felületén páncélba burkolt HVY Nightshark, ami nem elég, hogy jól állja a lövedékeket, maga is bír némi tűzerővel, egész pontosan az első lökhárítóból kikandikáló géppuskákat használhatjuk majd. Emellett egy új Adversary móddal bővült a Grand Theft Auto V multis része, ami a nemrég bekerült Overtime Rumble egy új variációja. Az Overtime Shootoutban a két csapat tagjai egyesével száguldanak le egy hatalmas rámpán, hogy aztán a kocsijukkal a pontokat érő platformokra ugrassanak, az ellenfeleket pedig lehetőleg lelökjék onnan.

Az új módban augusztus 14-éig dupla pénzt és RP-t gyűjthetünk, ahogy a Bodyguards and Associates küldetésekért, a "Mountain Drop" prémium versenyért és a "Maze Bank Arena" időmérőért is kétszeres fizetséget zsebelhetünk ebben az időszakban. A GTA Online emellett akciókat is kínál, a nemrég bemutatott Dewbauchee Vagnert, a mobil irányítóközpontokat, a Gunrunning frissítés járműfejlesztéseit, illetve az Mk. II-es lőszereket 25% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a hónap közepéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)