Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megérkeztek a karácsonyi cuccok

|

Élesedett a GTA V karácsonyi frissítése, aminek hála nem csak több játékbeli pénzünk lehet, hanem egy csomó ünnepi tárgyat is a karakterünkre aggathatunk.

Hirdetés

Szokás szerint a Grand Theft Auto V legújabb frissítése is az online részre koncentrál, ennek keretein belül a nemrég pletykált karácsonyi tárgyak is befutottak. Sok más korábbi DLC tartalmával ellentétben viszont a szándékosan csúnya pulcsikért nem kell fizetnünk.

Ahogy JackFrost lenti képein is láthatjátok, nem csak ezek a ruhák, hanem néhány ünnepi témájú maszk is érkezett, mostantól akár karácsonyfával is díszíthetjük játékbeli otthonunkat, sőt, két új autó (a Truffade Nero és a Nero Custom) is bekerült a GTA Online-ba. Ezen felül 25%-kal olcsóbban vehetünk meg egy csomó játékbeli cuccot, például repülőket és házakat, de az Import/Export frissítésben bekerült kocsikért is több pénzt kapunk. Ha pedig minden újdonságot meg akarunk szerezni, akkor bizony szükségünk lesz a GTA V zöldhasúira, ugyanis az új, világítós ruhák egyenként 100 ezer ingame dollárral könnyítik meg a pénztárcánkat.

Nektek hogy tetszenek az új cuccok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)