Hirdetés

Újabb kocsikkal és pályaelemekkel bővült a GTA Online kaszkadőrmódja

|

A Grand Theft Auto V többjátékos részének tengernyi módja közül legutóbb a kaszkadőrversenyek frissültek, így még őrültebb pályákat építhetünk, amiken egy új járgánnyal is végigszáguldhatunk.

Hirdetés

A tavaly őszi beszámoló alapján a GTA Online túl jó üzlet ahhoz, hogy a készítők a Grand Theft Auto V más részeire figyeljenek, így a legújabb frissítés is a többjátékos módok egyikét bővíti tovább. Ezúttal a kaszkadőrök kaptak néhány fényes új játékszert.

A legegyszerűbb ezek közül talán az új versenyautó, a Ruston Hijak, amit már most megvásárolhattok a játékbeli Legendary Motorsport kereskedésben. Ami viszont talán egy fokkal érdekesebb, még néhány (már korábban meglévő) járgány is bekerült a kaszkadőrmódba és hogy kihasználhassuk ezek tudását, néhány új pályaelemet is beépített a Rockstar. Példának okáért különböző akadályok, boost újratöltő elemek, robbanó dobozok és ledönthető falak is bekerültek a repertoárba. Így a GTA V online komponensének pályagyárosai még több izgalmas eszközt kaptak, hogy izgalmas kihívásokat állítsanak össze a versenyzőknek.

Ti szeretitek a GTA Online különböző versenyzős módjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)