Hirdetés

Grand Theft Auto V - tankra vadászunk a legújabb multis módban

|

Új multis móddal dobja fel a Grand Theft Auto V-öt a Rockstar, amihez valószínűleg szokás szerint érkezik pár akció is.

Hirdetés

A Valentin-napi frissítés után nem kellett sokat várnunk, hogy egy  újabb Adversary-módot kapjon a Grand Theft Auto V online része. A frissen bejelentett móka a Rhino Hunt nevet kapta és természetesen egy kis járműves vadászatról szól.

Az új mód lényege, hogy egy Rhino tankot kell legyűrnünk ehhez viszont egy lényegesebben törékenyebb, de gyorsabb buggyt kapunk néhány tapadóbombával. Ahogy azt megszokhattuk, a GTA Online módját is megtámogatják a készítők egy dupla pénzt és RP-t jelentő eseménnyel, illetve a Rhino Hunt indulása kapcsán egy leárazás is indult, aminek keretein belül a különböző katonai járgányokat és más  felszereléseket szerezhetjük be olcsóbban.

Nektek hogy tetszik az új mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)