Hirdetés

Grand Theft Auto V - visszatér a felsőnézetes kamera az új módban

|

Hamarosan újabb versenyzős móddal bővül a GTA Online, ami részben a széria első két részének hangulatát idézi fel.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V többjátékos módja kapcsán még mindig keringenek rémtörténetek, de a Rockstar készít új tartalmakat is a csalók elleni küzdelem közben. Ezúttal ismét a versenymódon csavartak egyet a készítők, amivel a széria gyökerei előtt is tisztelegnek.

A Tiny Racers a régmúlt árkád versenyjátékait idézi azzal, hogy különböző felvehető fegyverekkel és képességekkel próbálhatjuk meg kiütni ellenfeleinket. A retró hangulatot továbbá úgy is megtámogatta a Rockstar, hogy felülnézetből látjuk magunkat és a versenypályát is, ami nem csak néhány korai versenyjátékra, hanem a Grand Theft Auto első két részére is jellemző volt. Ahogy a GTA Online április 25-én érkező módjának alábbi trailerében láthatjátok, emiatt a Tiny Racers megörökölte az első rész borítójának betűtípusát is.

A Rockstar egyébként elárulta azt is, hogy április 20., vagy 4/20 alkalmából az Open Roadon keresztül féláron vehetünk Weed Farm vállalkozásokat (mondjuk nem tudom, hogy Los Santosban ez mennyire legális) és ezekhez fejlesztéseket, amik ráadásul dupla profitot is hoznak. A témához kapcsolódóan szintén féláron vehetünk zölden füstölő gumikat az autóinkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)