Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megjöttek a járműváltós versenyek

|

Mostantól száguldozás közben válthatunk repülők, autók, hajók és sok más jármű között a Grand Theft Auto V multis versenyeiben.

Hirdetés

Még augusztusban leplezte le a Rockstar csapata a GTA Online egyik új versenyzős módját, a Transform Race névre hallgató futamokat. Akkor a Crew 2 jutott eszünkbe a játékmódról, ahol verseny közben váltunk különböző típusú járművek között, most pedig akár ki is próbálhatjuk, mennyire hasonlít ténylegesen a két koncepció.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V új netes versenyeiben minden ellenőrzőponton áthaladva új járműben találjuk magunkat, a lehetőségek a szuperautóktól kezdve a motorokon és a sugárhajtású repülőkön keresztül egészen az ejtőernyőkig számos kategóriát felölelnek. A készítők mindegyik versenybe próbáltak valamilyen csavart vinni, van, ahol egy kis rombolást vittek a versenyekbe, míg máshol pontosan kell végrehajtanunk egy-egy ugrást. A Transform Races frissítés új járművet ugyan nem hozott, október 26-áig dupla jutalmakat kaphatunk az újfajta versenyek teljesítéséért, illetve játékbeli leárazások is várnak, ezekről itt olvashattok.

Nektek hogy tetszik az új mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)