Hirdetés

Grand Theft Auto V - hét Guinness világrekordot tart a Rockstar

|

A GTA V jelenleg nem kevesebb, mint 7 rekordot tart a Guinness Rekordok Könyvében. Szép teljesítmény alig pár héttel a megjelenése után.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V továbbra is állandó beszédtéma a játékiparban és nem csak a Grand Theft Auto Online körülötti állandó problémák miatt. Ugyan én már nem bánnám, ha többször nem kéne leírnom.

"A GTA V teljesen megérdemli, hogy ikonként tekintsünk rá a modern angol kultúrában és nagyon örülünk neki, hogy szerepeltethetjük a rekordok könyvében" - mondta Craig Glenday, a Guinness World Records főszerkesztője. Glenday hozzátette, hogy a gaming már nem csak egy hobbi, ahogy azt a GTA V bebizonyította, és elmondta, hogy szerinte nagyon izgalmas, hogy a játék megostromolta Hollywoodot és nyert.

Aranyos tőle, de a GTA V pont a hobbijátékosok játéka, a Casual Játékok Könyvének első fejezetének első mondatában is benne van az, hogy Grand Theft Auto, bár ezt neki nyilván nem kell tudnia.

Mindenesetre a Grand Theft Auto V hét rekordot tart a Guinness Rekordok Könyvében:

- Legjobban fogyó akció-kaland videojáték 24 óra alatt

- Legjobban fogyó videojáték 24 óra alatt

- Leggyorsabban egymilliárdos eladást produkáló szórakoztatóiparbeli termék

- Leggyorsabban egymilliárd dollárt hozó videojáték

- Legnagyobb bevételt hozó videojáték 24 óra alatt

- Legnagyobb bevételt hozó szórakoztatóiparbeli termék 24 óra alatt

- Legtöbbet megnézett trailer az akció-kaland játékok között

Kicsit fájlalom, hogy nekem nem jár egy hasábocska azért, hogy én írtam le a legtöbbször a játék nevét 2013-ban. Ezek mellett még a PSN leggyorsabban fogyó játéka is lett, illetve alig három hét alatt túlszárnyalta a GTA 4 összes eladását. Gratulálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)