Hirdetés

Grand Theft Auto V - fegyverkereskedőnek állunk az új DLC-ben

|

A GTA Online következő kiegészítése a Gunrunning címet kapta, és néhány izgalmas új fejlesztést ígér a GTA V multis játékosainak.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Rockstar a Grand Theft Auto V többjátékos módjához érkező következő nagyobb frissítést, a Gunrunning című DLC-t. Ebben fegyvernepperként bővíthetjük bűnözői birodalmunkat, a megszerzett pénzünket pedig néhány extravagáns járműbe fektethetjük majd.

Egyrészt rendelkezünk egy saját bunkerrel, ahol fejlesztéseket vehetünk, másfelől egy kamion belsejében kialakított parancsnoki központunk is lesz, ahol fegyvereinket és új, fegyveres járműveinket is testreszabhatjuk majd. A GTA Online új DLC-jének fő újdonságai között lesznek álcahálós buggyk, kisebb ágyúkat magukon hordó páncélozott járművek, ahogy légvédelmi fegyverekkel megpakolt utánfutók is, szóval tűzerőből és lóerőkből nem lesz hiány. A Gunrunning frissítésről kaptunk néhány új screenshotot is, amik bizony elég jól néznek ki.

Hogy tetszik a Grand Theft Auto V új frissítése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)