Hirdetés

Grand Theft Auto Online - traileren a hamarosan érkező fegyverkereskedő DLC

|

A Grand Theft Auto V online részének következő, Gunrunning névre hallgató kiegészítése akciódús videón mutatkozik be és kiderült a megjelenési dátum is.

Hirdetés

Sok mindent csináltunk már a Grand Theft Auto V multis módjában, voltunk már cégvezetők, versenyeztünk extrém módokban és vezethettünk motoros klubot is. A frissen bejelentett DLC-ben egy saját fegyverkereskedő birodalom építésének lehetősége érkezik, amit most egy videón is megleshetünk.

A kedvcsinálóban helyet kapott az új bázisként bekerülő bunker, a fegyveres járművek közül is jó néhány, ahogy egy rövid pillantást vethetünk a mobil irányítóközpontunkra is. Ami viszont a multiban is aktív Grand Theft Auto V játékosoknak még fontosabb, kiderült a Gunrunning DLC megjelenési dátuma is. A kiegészítés ráadásul kifejezetten hamar, mindössze egy hét várakozást követően érkezik, június 13-án már bele is vághatunk az új kalandokba.

Ti kipróbáljátok majd a Gunrunning újdonságait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)