Hirdetés

Grand Theft Auto V - Gordon Freeman a legkeményebb

|

Míg a legtöbben tehetetlenül várjuk a Half-Life 3 bejelentését, a modderek mindent megtesznek annak érdekében, hogy Gordon Freeman a lehető legtöbb helyen bukkanjon fel.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V PC-s változatának legnagyobb előnye, hogy a modderek szabadon belekontárkodhatnak a kódba, ezzel olyan fantasztikus dolgokat megalkotva, mint a Just Cause 2 grappling hookja.

Még ennél is menőbb azonban BluOtter modja, amely a Republican Space Ranger modellt cseréli egy igencsak masszív HEV suit-ra. Persze nem a ruha teszi a Freemant, tudta ezt a mod készítője is, úgyhogy összegyűjtötte a szükséges kiegészítőket a tökéletes Half-Life életérzéshez.

És hát mi másra is lenne szüksége kedvenc néma hősünknek, mint egy feszítővasra, egy homokfutóra és egy Gravity Gun-ra? Ha ti is felforgatnátok egy kicsit Los Santost, innen tölthetitek le a modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)