Hirdetés

Grand Theft Auto V - hivatalos infók szivárogtak ki

|

A tengerentúlon megjelent a Game Informer legfrissebb száma, melyben 23 oldalon keresztül olvashatunk a GTA V-ről.

Hirdetés

A külföldi videojáték-híroldalak már hozzáférhetnek a Game Informer digitális kiadásához, így nem voltak restek megosztani velünk egy-két részletet.

A Grand Theft Auto V részleteit taglaló cikk teljes tartalmát csak a magazin megvásárlása után ismerhetjük meg, de többek között a Kotaku is kigyűjtötte a fontosabb információkat:

- Ahogy az az alább látható borítón is szerepel, három főhős lesz, és egyikőjüket sem hivják Albertnek. Az idősebb fickó Michael, a parasztosabb srác Trevor, az afro-amerikai karakter pedig Franklin. Mindegyikőjük saját személysiséggel, képességekkel és barátokkal rendelkezik.

- A karakterek között szinte bármikor válthatunk. Azon karakterek, akiket épp nem irányítunk, végzik a saját dolgukat, mennek útjukra.

- Los Santos nagyobb mint a Red Dead Redemption térképe, San Andreas és a GTA IV-beli Liberty City együttesen. Kimozdulhatunk a szabadba, látogathatunk katonai bázisokat (ezzel azért óvatosan...), vagy felfedezhetjük az óceán rejtette érdekességeket.

- A játék ugyanabban a világban játszódik, mint a Grand Theft Auto IV, így nem kizárt, hogy találkozunk ismerős karakterekkel.

- A véletlenszerű dinamikus események visszatérnek, többek között stopposokkal, rablókkal és hullákkal is találkozhatunk.

- A játékos barátságokat alakíthat ki, de a romantika teljes mértékben hiányzik.

A NeoGAF is aktivizálta magát, ők a következőket osztották meg:

- A járművek között találunk teherautókat, BMX-eket és mountain bike-okat, ATV-ket, helikoptereket, autókat, vízi járműveket és crossmotorokat is.

- A rablások fordulnak elő a legnagyobb számban.

- A játékosok testreszabhatják kinézetüket, de nem olyan szinten, mint a San Andreas-ban.

- A fő küldetések kiemelkedőbbek lesznek, a mellékküldetések pedig komplexebbek - akárcsak a Red Dead Redemptionben.

- A járművek irányítása javulni fog, ahogy a lövöldözést is fejlesztik

- A közelharcot újradolgozták.

- A közgazdaságnak is lesz szerepe, de házakat nem vásárolhatunk.

A cikkből továbbá az is kiderül, hogy számos kikapcsolódási lehetőség áll majd rendelkezésünkre, többek között golfozni, bázisugrani és teniszezni is fogunk tudni. Trevor egy háborús veterán pilóta, így vele már a kezdetektől vezethetünk repülőket (hogy a többieknél is azonnal él-e majd ez a lehetőség, azt nem árulták el). Ahogy ígértük, itt a Game Informer borítója, amin a három főhős látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)