Hirdetés

Grand Theft Auto V - már kezdetleges állapotában is gyönyörű az iCEnhancer mod

|

A legtöbb változtatás a játék fényviszonyait, és ezáltal az általunk látott színeket érinti, aminek köszönhetően bár az iCEnhancer egyelőre még csak kísérleti állapotban van, már most egészen megváltoztatja a GTA V látványvilágát.

Hirdetés

Hiába, vannak, akik nem érik be azzal a látványvilággal, amit a Rockstar összehozott a Grand Theft Auto V PC-s változatához, így természetesen a modok között is találunk majd olyanokat, amik a játék grafikájával machinálnak. Ezek közül a leghíresebbről, az iCEnhancer egyelőre kísérleti fázisban lévő változatáról újabb videók került ki.

Ebben megfigyelhetjük, milyen eredménnyel jártak azok a módosítások, amik a leírás szerint a távolban lévő ködöt kapcsolták ki, ahogy a Nap fényét is semlegesebbé tették, az alapjáték kicsit barnás fényéhez képest. Ezen kívül a GTA V minden egyes karakterénél egyedileg meglévő post-processinget is eltünteti a mod, az ezek összességének köszönhető valósabb színvilág mellett persze a minden játékbeli grafika etalonjának számító vízmodellezést is kicsit megpiszkálja a mod.

Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)