Hirdetés

Grand Theft Auto V iFruit app - már androidon is

|

Az ideiglenes iOS exkluzivitást követően már androidos eszközökre is beszerezhető a Grand Theft Auto V iFruit app.

Hirdetés

A Grand Theft Auto franchise életünk minden területét lefedi. Ha a kampányt részesítjük előnyben, csak elindítjuk a GTA V-öt, ha multira vágyunk, ott a GTA Online, de ha mobilról szeretnénk szórakozni, a Rockstar arra is lehetőséged ad az iFruit app segítségével, amelyet mostantól az androidos készülékekkel rendelkező játékosok is élvezhetnek. 

A korábban kizárólag iOS rendszerekre megjelent GTA 5 app már a Google Play kínálatából is ingyenesen letölthető, és legfőbb előnyeihez tartozik, hogy villámgyorsan értesülünk a GTA V és a GTA Online újdonságairól, kihasználhatjuk vele a Rockstar Games Social Club és a többi Rockstar Games app lehetőségeit, valamint képezhetjük Chopot.

A legnagyobb mókát épp Franklin hűséges ebének gondozása jelenti, ami felér egy modern tamagotchival, hiszen játszhatunk vele, etethetjük, sőt, még fejleszthetjük is a képességeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)