Hirdetés

Grand Theft Auto V - ahogy ez a srác kocsikat reptet, attól eldobod az agyad!

|

A Grand Theft Auto V-ben csak néhány apró mod és rengeteg gyakorlás kell ahhoz, hogy átreptessük egy kamion utánfutóját egy felüljáró fölött, majd el is kapjuk.

Hirdetés

Különböző modok segítségével elképesztően menő járműveket is be tudunk tenni a Grand Theft Auto V PC-s változatába, de vannak, akiknek erre nincs igazán szüksége. Blacksmoke Billy egy a játékban eredetileg is megtalálható kamionnal is olyan dolgokra képes, amiket nem egyszerű elhinni, mint például ez az ugratás. A videós egy újabb őrült mutatvánnyal tért vissza, amihez valószínűleg szintén nem kevés gykorlás kellett.

A legújabb trükkjéhez némi C4-et is felhasznált, különböző felüljárók előtt a levegőbe repítve az utánfutóját, majd a túloldalon elkapva a rakományt, amit így tovább tudott vontatni. Persze ezúttal is csalt egy keveset, ugyanis néhány mod segítségére szüksége volt, hogy az utánfutó ilyen magasra tudjon repülni. Kezdésképpen egy sebezhetetlenséget lehetővé tévő GTA V-moddal oldotta meg, hogy a 10 grammosra csökkentett súlyú utánfutó egyben maradjon, illletve egy moddal felturbózta a robbanószer hatékonyságát is.

Nektek hogy tetszett a mutatvány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)