Hirdetés

Grand Theft Auto V - nem készül tovább a Liberty City mod

|

Az OpenIV csapata bejelentette, hogy lefújják a nagyszabású modot, mert az nem fér össze a Rockstar szabályaival.

Hirdetés

A rajongók óriási örömmel fogadták, amikor az orosz csapat elhatározta, hogy átültetik a GTA IV városát a GTA V-be, aminek a munkálatai egy ideig szépen haladtak, de aztán jött a balhé a Take-Two és a modderek között, megváltoztak a szabályok, és így már nem kompatibilis a dolog a kiadó elképzeléseivel.

Hirdetés

Az OpenIV ismét működőképes, de a srácok a legfrissebb nyilatkozatukban azt írták, hogy le kell állítaniuk a Liberty City modot, mert az ütközik a Rockstar azon szabályozásával, miszerint a modok nem tartalmazhatnak más IP-ből átvett elemeket, legyen szó akár egy másik stúdió munkájáról vagy a Rockstar egyik korábbi címéről.

Ti szívesen bejártátok volna Liberty City-t a GTA V-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)