Hirdetés

Csúszik a Grand Theft Auto V-ös Liberty City mod

|

A mod készítői váratlan nehézségekbe ütköztek, így a Grand Theft Auto V-be csak lassabban tudját átültetni az előző rész helyszínét.

Hirdetés

Az idei év elején mutatta be az OpenIV csapata a modot, amivel a Grand Theft Auto V-be szeretnék átemelni teljes egészében a negyedik rész helyszínét. A munka  továbbra is folyik, ám a modderek nagyon lassan haladnak a munkában.

Hirdetés

Az orosz csapat egyik képviselője egy fórumposztban tájékoztatta a mod iránt érdeklődőket, hogy sajnos az idén tavaszra tervezett nyílt bétát nem tudják az eredeti menetrend szerint elindítani. Az ok prózai, az OpenIV csapatának egyszerűen nincs elég szabadideje, hogy megfelelő tempóban haladjanak a moddal. A dolgok jelen állása szerint a GTA IV helyszíne még 2017-ben bekerülhet a Grand Theft Auto V-be, de nem tudnak konkrét időszakot sem megjelölni, mikorra készülhetnek el.

A modderek kiemelték, hogy technikai vagy jogi problémák nem merültek fel, így ők egyelőre nem jutottak a Red Dead-mod készítőinek sorsára. De a közösség sajnos nem tud segíteni a mod gyorsabb befejezésében, jelenlegi állapotában pedig nem lenne értelme a kiadásának az OpenIV csapata szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)