Hirdetés

Grand Theft Auto V - Lindsay Lohan perel

|

Tavaly decemberben felismerte magát a Grand Theft Auto V egyik karakterében Lindsay Lohan színésznő, most pedig odáig jutott, hogy be is perelte a Rockstart.

Hirdetés

Az egykor sikeres és megbecsült, majd lecsúszott színésznő, Lindsay Lohan élete abszolút beillik a Grand Theft Auto V-be, és ezt ő maga is így látja.

Az egyik random esemény során találkozunk az egyébként a borítón is megjelenő Lacey Jonasszal, aki a játékban egész véletlenül egy ismert színésznő. Lohan kisasszony (vagy inkább ügyvédei) úgy gondolja, a karaktert róla mintázták, és ehhez nem kérték az engedélyét, így nem tehet mást, minthogy perel. Nem pusztán a random event eseményei zavarják, hanem hogy a karakter egy olyan ruhát visel, amit ő két évvel a játék megjelenése előtt már hordott, és hogy a játékban megtalálható a Chateau Marmont hotel mása, ahol 2012 nyarán lakott, és állítólag egy 46 000-es kifizetetlen számlát hozott össze. Ki is tiltották onnan szépen. A Take-Two nem kommentálta az esetet.

Milyen hírességekre ismertetek még a GTA V karaktereiben? Szerintetek is elmond néhány dolgot valakiről, ha bekerül egy iróniával és szarkazmussal átszőtt játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)