Hirdetés

[Felvételről] GameStart Live - Grand Theft Auto V PS4 livestream

|

Végre megjelent a Grand Theft Auto V jelenlegi generációs verziója, mi pedig élőben mutattuk meg nektek, hogy mit alkotott a Rockstar.

Hirdetés

Arra gondoltunk, hogy még a Grand Theft Auto V tesztünk előtt egy kis bepillantást engedünk a játékba mindazok számára, akik kíváncsiak, hogy milyen is egy újgenerációs GTA 5.

Azok, akik remegő térdekkel várják a PC-s megjelenést most vehetnek egy késhegynyit abból, hogy mi vár majd rájuk január végén (valószínűleg nem lesznek komoly különbségek) és remélhetőleg azoknak is segíthetünk a döntésben, akik még vacillálnak, hogy megvásárolják-e az Xbox One-os vagy PlayStation 4-es verziót. Jó hangulatú kis Grand Theft Auto V livestream volt ez Pacával és EndreMannal, úgyhogy tessék szépen csatlakozni.

Grand Theft Auto V livestream felvételről alább tekinthető meg.

YouTube csatornánkon még rengeteg érdekes videót találtok. Fel is tudtok ám iratkozni. Nektek egy kattintás, nekünk maga az élet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)